'HelixCAD scheelt mij tijd, veel tijd. Wijzigingen kan ik snel doorvoeren en maatvoeringtekeningen en beplantingsplannen zijn makkelijk op papier te zetten.'

Bekijk de Folder en lees de 9 voordelen van HelixCAD

 

Een tevreden klant die u uitzwaait vanuit zijn nieuwe of gerenoveerde tuin.

Daar doet u het allemaal voor, lees de 9 goede redenen om aan de slag te gaan met HelixCAD.

 

Basic en Full

HelixCAD is verkrijgbaar in twee versies: HelixCAD Basic voor ontwerpen en tekenen in 2D visualisatie en HelixCAD Full voor ontwerpen en tekenen in 2D en 3D visualisatie.

 • Tekentafel de deur uit
  Naam: Ed van der Haar
  Bedrijf: Van der Haar Hoveniers
  Bundel:


  Ed van der Haar van Van der Haar Hoveniers uit Pijnacker vertelt waarom hij destijds heeft besloten om de tekentafel de deur uit te doen.

 • 'Je maakt echt indruk op de klant'
  Naam: Margo Bouwens
  Bedrijf: Hoveniersbedrijf ’t Höfke
  Bundel: HelixCAD Full


  Margo Bouwens van Hoveniersbedrijf ’t Höfke in het Brabantse Overloon vertelt over haar ervaring met HelixCAD en de leverancier INFOGROEN Software.

Van creatie naar uitvoering en administratie in één handomdraai

 • Automatische berekening van oppervlakten, afstand en inhoud.
  Op basis van de door u ingegeven formaten rekent HelixCAD automatisch oppervlakten, afstanden en inhoud uit. Zo kunt u gegarandeerd foutloos offreren, uitzetten en uitvoeren.
   
 • Snelle omzetting van definitief ontwerp naar maatvoeringstekening.
  Het omzetten van het definitieve ontwerp naar een kloppende maatvoeringstekening is nog nooit zo makkelijk geweest. Het vraagt slechts om een aantal handelingen. Een inspanning die zich bij het uitzetten van het fysieke project meer dan terugbetaalt.
   
 • Eenvoudige koppeling met digitale landmeetapparatuur.
  Ook wanneer u werkt met digitale landmeetapparatuur biedt HelixCAD u tijdwinst. In deze fase van het project kunt u de in HelixCAD gemaakte maatvoeringen eenvoudig exporteren naar uw digitale apparatuur. Het fysiek uitzetten van de tuin is nog nooit zo makkelijk geweest.
   
 • Koppeling aan het plantenbestand in GroenVision (full versie).
  U kunt middels een zoekfunctie in de plantendatabase van GroenVision zoeken naar de best passende beplanting en foto’s uit deze database inlezen in uw ontwerp. Bovendien kunt u eenvoudig berekenen hoeveel planten u nodig heeft en welke kosten dat met zich meebrengt.
   
 • Koppeling aan benoemde werkzaamheden in GroenVision (full versie).
  Voor het maken van uw begroting /offerte kunt u eenvoudig de benodigde hoeveelheden uit te voeren werkzaamheden uit HelixCAD in GroenVision door laten berekenen in uw offerte.