'Mijn 3D presentaties lijken wel foto's van de toekomstige werkelijkheid. De klant kan nu zelfs ervaren hoe hij straks door zijn nieuwe tuin wandelt.'

Bekijk de Folder en lees de 9 voordelen van HelixCAD

 

Een tevreden klant die u uitzwaait vanuit zijn nieuwe of gerenoveerde tuin.

Daar doet u het allemaal voor, lees de 9 goede redenen om aan de slag te gaan met HelixCAD.

 

Basic en Full

HelixCAD is verkrijgbaar in twee versies: HelixCAD Basic voor ontwerpen en tekenen in 2D visualisatie en HelixCAD Full voor ontwerpen en tekenen in 2D en 3D visualisatie.

 • Tekentafel de deur uit
  Naam: Ed van der Haar
  Bedrijf: Van der Haar Hoveniers
  Bundel:


  Ed van der Haar van Van der Haar Hoveniers uit Pijnacker vertelt waarom hij destijds heeft besloten om de tekentafel de deur uit te doen.

 • 'Je maakt echt indruk op de klant'
  Naam: Margo Bouwens
  Bedrijf: Hoveniersbedrijf ’t Höfke
  Bundel: HelixCAD Full


  Margo Bouwens van Hoveniersbedrijf ’t Höfke in het Brabantse Overloon vertelt over haar ervaring met HelixCAD en de leverancier INFOGROEN Software.

Een goede tekening verkoopt uw project

 • Eenvoudig inlezen van digitaal fotomateriaal
  Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Digitale foto’s helpen u om uw verhaal achter het ontwerp over te brengen op uw klanten en zijn in een handomdraai in te lezen in HelixCAD, zowel in 2D als 3D visualisaties.
   
 • Grote symbolenbibliotheek
  HelixCAD beschikt standaard over een symbolenbibliotheek van 2000 symbolen. Daarnaast zijn er ook optionele symboolbibliotheken beschikbaar. U kunt bovendien ieder symbool uit de bibliotheek zeer eenvoudig aanpassen aan uw eigen wensen en opslaan in uw eigen persoonlijke symbolenbibliotheek.
   
 • 16 miljoen kleuren tot uw beschikking
  U kunt iedere gewenste kleurnuance eenvoudig maken met het kleurenpallet in HelixCAD.
   
 • Waarheidsgetrouwe effecten
  In HelixCAD zitten verschillende functies die het waarheidsgetrouw aankleden van uw ontwerp mogelijk en makkelijk maken. Voorbeelden hiervan zijn airbrush, transparantie en fototexturen- zie onderstaande afbeelding.
   
 • Eigen penstijlen
  Uw eigen ontwerpstijl behouden en toch tijd besparen? Dat gaat met HelixCAD prima samen. In HelixCAD zet u uw eigen voorkeurskleuren, vullingen, transparantie en texturen eenvoudig om in uw persoonlijke penstijl. Zo zet u uw creatieve handtekening in een handomdraai onder ieder project.
   
 • Het renderen van 3D tekeningen (full versie)
  Met de renderfunctie zet u een 3D werkmodel eenvoudig om naar een 3D presentatie met schaduw, diepte, kleur en spiegeling.
   
 • Wandelfunctie (full versie)
  U kunt uw klant uitnodigen voor een digitale wandeling door het ontwerp. U bepaalt simpelweg de camerastandpunten en HelixCAD genereert zonder problemen een animatiefilm, die uw klant een
  waarheidsgetrouw beeld geeft van de toekomstige tuin.