'Op het gebied van creatieve vrijheid kent HelixCAD geen enkele beperking. 
Ik kan tekenen wat ik wil en op de manier zoals ik het wil.'

Bekijk de Folder en lees de 9 voordelen van HelixCAD

 

Een tevreden klant die u uitzwaait vanuit zijn nieuwe of gerenoveerde tuin.

Daar doet u het allemaal voor, lees de 9 goede redenen om aan de slag te gaan met HelixCAD.

 

Basic en Full

HelixCAD is verkrijgbaar in twee versies: HelixCAD Basic voor ontwerpen en tekenen in 2D visualisatie en HelixCAD Full voor ontwerpen en tekenen in 2D en 3D visualisatie.

 • Tekentafel de deur uit
  Naam: Ed van der Haar
  Bedrijf: Van der Haar Hoveniers
  Bundel:


  Ed van der Haar van Van der Haar Hoveniers uit Pijnacker vertelt waarom hij destijds heeft besloten om de tekentafel de deur uit te doen.

 • 'Je maakt echt indruk op de klant'
  Naam: Margo Bouwens
  Bedrijf: Hoveniersbedrijf ’t Höfke
  Bundel: HelixCAD Full


  Margo Bouwens van Hoveniersbedrijf ’t Höfke in het Brabantse Overloon vertelt over haar ervaring met HelixCAD en de leverancier INFOGROEN Software.

Breng je ideeën tot leven

Uw groene vingers verdienen HelixCAD.
Goed gereedschap is immers het halve werk. De benodigde uitvoeringstekeningen van HelixCAD leiden u nooit om de tuin en besparen u veel tijd in de daadwerkelijke aanleg van het project.
 

 • Op schaal opzetten van basisgegevens

  Ontwerpen begint bij het inmeten van het perceel, erfgrenzen, opstallen en bestaande beplanting. HelixCAD rekent deze gegevens snel om in iedere gewenste schaalgrootte. De basistekening voor uw ontwerp is in een handomdraai klaar en te gebruiken in alle fases van het project.
   
 • Compleet tekengereedschap

  Recht, strak, rond of krom. HelixCAD beschikt over allerlei soorten tekengereedschap die u nodig heeft om uw projecten te ontwerpen. Met de slimme kopieer- en herhaalfuncties bespaart u bovendien veel tijd.
   
 • Snapfunctie

  Met de snapfunctie kunt u door u getekende objecten of symbolen eenvoudig goed positioneren en uitlijnen in uw ontwerp. Het leuke werk blijft: spelen met indeling, gezichtspunten, objecten, symbolen en visuele effecten. Het saaie positioneer- en uitlijnwerk neemt HelixCAD van u over.