Full

'De maatvoeringtekening is met HelixCAD in no time gemaakt en de tuin is in de helft van de tijd uitgezet.'

8 voordelen van HelixCAD

Een tevreden klant die u uitzwaait vanuit zijn nieuwe of
gerenoveerde tuin. Daar doet u het allemaal voor.  
8 goede redenen om aan de slag te gaan met HelixCAD.

 

Basic en Full

HelixCAD is verkrijgbaar in twee versies: HelixCAD Basic voor ontwerpen en tekenen in 2D visualisatie en HelixCAD Full voor ontwerpen en tekenen in 2D en 3D visualisatie.

 • Tekentafel de deur uit
  Naam: Ed van der Haar
  Bedrijf: Van der Haar Hoveniers
  Bundel:


  Ed van der Haar van Van der Haar Hoveniers uit Pijnacker vertelt waarom hij destijds heeft besloten om de tekentafel de deur uit te doen.

 • 'Je maakt echt indruk op de klant'
  Naam: Margo Bouwens
  Bedrijf: Hoveniersbedrijf ’t Höfke
  Bundel: HelixCAD Full


  Margo Bouwens van Hoveniersbedrijf ’t Höfke in het Brabantse Overloon vertelt over haar ervaring met HelixCAD en de leverancier INFOGROEN Software.

HelixCAD full voor ontwerpen en tekenen in 2D en 3D visualisatie.

De twee extra voordelen die HelixCAD Full u biedt, zijn:

 1. 3D ontwerpen, inclusief renderprogramma mogelijkheden In HelixCAD Full kunt u in 3D ontwerpen en tekenen. Om deze ontwerpen in te kleuren en te voorzien van bijvoorbeeld spiegeling en schaduw heeft u een zogenaamd renderprogramma nodig. In HelixCAD Full is renderen geheel geïntegreerd. U hoeft dus geen extra programma hiervoor aan te schaffen.
   
 2. Compatible met GroenVision HelixCAD Full en het back-office programma GroenVision zijn volledig met elkaar geïntegreerd. Dit betekent concreet dat u bij het maken van uw beplantingsplan en uw calculatietekeningen gebruik kunt maken van de plantendatabase, de prijslijsten en werkzaamheden uit GroenVision.