Basic

Bekijk de Folder en lees de 9 voordelen van HelixCAD

 

Een tevreden klant die u uitzwaait vanuit zijn nieuwe of gerenoveerde tuin.

Daar doet u het allemaal voor, lees de 9 goede redenen om aan de slag te gaan met HelixCAD.

 

Basic en Full

HelixCAD is verkrijgbaar in twee versies: HelixCAD Basic voor ontwerpen en tekenen in 2D visualisatie en HelixCAD Full voor ontwerpen en tekenen in 2D en 3D visualisatie.

 • Tekentafel de deur uit
  Naam: Ed van der Haar
  Bedrijf: Van der Haar Hoveniers
  Bundel:


  Ed van der Haar van Van der Haar Hoveniers uit Pijnacker vertelt waarom hij destijds heeft besloten om de tekentafel de deur uit te doen.

 • 'Je maakt echt indruk op de klant'
  Naam: Margo Bouwens
  Bedrijf: Hoveniersbedrijf ’t Höfke
  Bundel: HelixCAD Full


  Margo Bouwens van Hoveniersbedrijf ’t Höfke in het Brabantse Overloon vertelt over haar ervaring met HelixCAD en de leverancier INFOGROEN Software.

HelixCAD basic voor al uw 2D tekenwerk

Met de basisversie van HelixCAD beschikt u over een allround tekenprogramma waarmee u technisch onderbouwde én representatieve tekeningen maakt:

 1. Gebruik de kracht van een volwaardig CAD programma HelixCAD doet zeker niet onder voor de wereldwijd meest gebruikte programma's. Door de ontwikkeling specifiek af te stemmen op het gebruik in het groen laat het programma zich snel en intuïtief aansturen en wordt het op voorhand instellen van mogelijkheden en opties vermeden zonder dat u functionaliteit verliest.
   
 2. Verkoop uw projecten met de presentatiemogelijkheden van HelixCAD HelixCAD bezit de tools om uw 2D tekening op de fraaiste manier te presenteren. Eén van de belangrijkste aspecten van het tekenen is een overtuigende presentatie neerzetten. Kijk bij de voorbeelden en overtuig uzelf.
   
 3. Toekomstige ambities lopen geen gevaar De basisversie sluit perfect aan op de behoefte van een beginnende gebruiker of een klein hovenier/stratenmakersbedrijf; een fraaie 2D presentatie en een perfecte technische maatvoering.


Groeien uw ambities? Geïnteresseerd in 3D, koppelingen met beplanting en/of calculatie? Dan kunt u met behulp van een upgrade HelixCAD 'opwaarderen' naar de volledige versie.