Helixcad

8 voordelen van HelixCAD

Een tevreden klant die u uitzwaait vanuit zijn nieuwe of
gerenoveerde tuin. Daar doet u het allemaal voor.  
8 goede redenen om aan de slag te gaan met HelixCAD.

Basic en Full

HelixCAD is verkrijgbaar in twee versies: HelixCAD Basic voor ontwerpen en tekenen in 2D visialisatie en HelixCAD Full voor ontwerpen en tekenen in 2D en 3D visualisatie.

 • Tekentafel de deur uit
  Naam: Ed van der Haar
  Bedrijf: Van der Haar Hoveniers
  Bundel:


  Ed van der Haar van Van der Haar Hoveniers uit Pijnacker vertelt waarom hij destijds heeft besloten om de tekentafel de deur uit te doen.

 • 'Je maakt echt indruk op de klant'
  Naam: Margo Bouwens
  Bedrijf: Hoveniersbedrijf ’t Höfke
  Bundel: HelixCAD Full


  Margo Bouwens van Hoveniersbedrijf ’t Höfke in het Brabantse Overloon vertelt over haar ervaring met HelixCAD en de leverancier INFOGROEN Software.

 

 • HelixCAD 3.0

  Ontdek de compleet nieuwe versie van HelixCAD!

  HelixCAD heeft een complete metamorfose ondergaan!
  Met de vernieuwde gebruikers interface heeft ‘HelixCAD 3.0’ een moderne uitstraling gekregen. Het vereenvoudigde tekenmenu, directe mutatiemogelijkheden en de weergave van maatvoering informatie tijdens het tekenen zorgen ervoor dat je nog efficiënter en gebruiksvriendelijker jouw weergaloze ontwerpen en exacte uitvoeringstekeningen maakt.


  De 5 voordelen van HelixCAD 3.0

  1. Slimme kruisdraden
   Dertien visueel herkenbare knoppen met daarachter zestig verschillende functies. Het submenu open je eenvoudig met je muis en het laatst gebruikte commando blijft vooraan staan.

    
  2. Dynamische menustructuur
   Dertien visueel herkenbare knoppen met daarachter zestig verschillende functies. Het tekenmenu is dus drastisch vereenvoudigd. De knoppen zijn ook moderner vormgegeven om prettiger te kunnen werken. Het submenu open je eenvoudig met je muis en het laatst gebruikte commando blijft vooraan staan.

    
  3. Penstijlen en lagen
   Zet je eigen handtekening onder ieder ontwerp. Met penstijlen leg je je eigen persoonlijke tekenstijl vast. Als je penstijlen gebruikt, teken je bovendien automatisch in lagen. Met HelixCAD 3.0 wordt het nog makkelijker om met lagen en penstijlen te werken zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen.   


    
  4. Selecteren
   Een geselecteerd object krijgt in HelixCAD 3.0 een semitransparante kleur. Zo zie je in één oogopslag wat je geselecteerd hebt.


    
  5. Direct muteren
   Selecteer een object en muteer het direct. Met automatische mutatiepunten verplaats, roteer en schaal je ze in een handomdraai.

    

   

  Bekijk de folder.

   

   

  Geïnteresseerd?


  Schrijf u dan hier in voor een kennismakingssessie!